HABERLER
Makedonya üniversitelerinden bir yetki dahaMakedonya'da Eğitim ve Tercih NedenleriMakedonya Eğitim SistemiMAKEDONYA'DA YAŞAMMakedonya'da Üniversite EğitimiUkrayna'da Eğitim ve Yaşam MaliyetleriNeden Ukrayna'da EğitimUkrayna Eğitim SistemiUkrayna Ülke RehberiNeden Bosna-Hersek’te EğitimBosna Hersek Eğitim SistemiBosna Hersek ile İlgili Genel BilgilerBosna Hersek Ülke RehberiKosova Eğitim SistemiKosova Bilmeniz Gerekli BilgilerKosova TarihiKosova Ülke BilgileriKosova EkonomisiKosova MimarısıMAKEDONYA MERKEZ OFİSİMİZ VE RESMİ ŞİRKET BELGELERİMİZUkrayna’da Eğitim Almak İçin 10 Muhteşem NedenUkrayna'da Üniversite EğitimiMakedonya'da Üniversite Eğitimi-Makedonya'da Eğitimin AvantajlarıMakedonya Üniversiteleri ve Yüksek Öğretim'in TarihiBosna Hersek'te Üniversite EğitimiBosna Hersek'te Yaşam ve Eğitim MaliyetleriBosna Hersek'te Eğitimin AvantajlarıMakedonya'da İngilizce Tıp, Diş Hekimliği Gürcistan'da Üniversite EğitimiGürcistan Üniversiteleri İngilizce BölümlerUkrayna ÜniversiteleriAdalet Meslek Yüksekokulu Mezunları’na MüjdeGürcistan Eğitim ÜcretleriGürcistan Üniversiteleri Tıp FakültesiAzerbaycan Üniversiteleri Sizi BekliyorRusya'da Dünya Sıralamasında İlk 370 de okuyarak Geçiş HakkıKosova'da Hukuk Fırsatı!Sınavsız Yurtdışı Üniversite Eğitimi Fırsatı!Belgrad Üniversitesi DenklikMakedonya İngilizce Olan BölümleriBelgrad Üniversitesi Dünya SıralamasıYurtdışı Üniversiteleri Kayıtları BaşladıBelgrad Üniversitesi Öğrenci YorumlarıOxford Socrates Yılın En İyi Yurtdışı Eğitim Ödülü’nü KazandıkBulgaristan ÜniversiteleriYurtdışı Eğitim AvantajlarıDil ve Konuşma Terapisi (Logopedi) Yüksek Lisans Belgrad Üniversitesi ÜcretleriLisans Tamamlama ProgramıNeden Anadolu Yurtdışı Eğitim DanışmanlığıYurtdışı ÜniversiteYurtdışı Eğitim DanışmanlığıYurtdışı EğitimYılın En İyi Eğitim Şirketi SeçildikMalta Dil OkullarıDil ve Konuşma Terapisi (Logopedi) Yüksek LisansGürcistan Üniversiteleri Kayıtlarımız BaşladıYurtdışında Eğitim Almak İsteyenlerİngiltere Dil Okullari-Avrupa’da Doktora FırsatıUkrayna Üniversiteleri FiyatlarıMakedonya'da Üniversite EğitimUkrayna Üniversiteleri Tıp FakültesiUkrayna EğitimGeleneksel Tanışma GecelerimizYurtdışı Eğitim Önemli ÇünküMalta Dil Okulları-Yurtdışı Eğitim MerkeziMakedonya Üniversitesi BölümleriMakedonya Eğitim MerkeziMakedonya Eğitim DanışmanlığıMakedonya ÜniversitesiKiril i Metodi Üniversitesi Tıp FakültesiSofya ÜniversitesiMakedonya Eğitim RehberiBulgaristan'da Üniversite İngilizce Olan BölümlerBulgaristan Eğitim'de Yetkili Olduğumuz ÜniversitelerMakedonya Üniversiteleri ve Yüksek ÖğretimiBosna Hersek'te Üniversite EğitimBosna Hersek HakkındaMakedonya'da Eğitimin AvantajlarıBosna Hersek'te Eğitimin Avantajları
Bosna Hersek'te Eğitimin Avantajları Facebook Twitter
Bosna Hersek'te Eğitimin Avantajları

 

Bosna Hersek Üniversitelerinde eğitim ECTS Kredi transfer sistemine uygundur. Dolayısıyla Bosna Hersek’te Lisans tamamlamak isteyen öğrenciler için de alternatif olmaktadır.


Bosna Hersek Üniversitelerinde; üniversite harcı pek çok Avrupa ülkesinden ve Türkiye’deki vakıf üniversitelerinden hesaplıdır.


Bosna Hersekte yaşam maliyetleri Türkiye’nin ve Avrupa’nın pek çok şehrinden ucuzdur. Öğrencilerin aylık yeme-içme-konaklama maliyetleri 600 – 700 TL arasında değişmektedir.


Bosna Hersek Üniversitelerinde eğitimi almak için Türkiye’de TYT – AYT sınavına girme ve taban puanları aşma zorunluluğu yoktur.


Bosna Hersek Üniversitelerinde özellikle kız öğrencilerin kılık ve kıyafetleri ile ilgili hiçbir engelleme söz konusu değildir. Üniversiteler çok kültürlü zengin bir ortamda hizmet vermektedir.


Bosna Hersek Üniversitelerinden mezun olanlar Europass diploma eki almaktadır. Europass eki ile Avrupa’da bulunan sanayi ve mühendislik odalarına vb. kayıt yaptırma hakkı kazanılmakta ve Avrupa’da çalışma izni alabilmektedir,

Bosna Hersek Üniversitelerinde; Uluslararası Akademisyenler, Bilim adamlarından eğitim vermekte ve paylaşımlarda bulunmaktadır.

Avrupa Birliği yolundaki Bosna Hersek’te Avrupa E-Eğitim modeli ve müfredata uygun olarak Staj imkanlarından kendilerini geliştirilecek bireysel, deneysel, uygulamalı ve birçok farklı stillerde deneyim kazanma imkanı bulmaktadırlar.

Bosna-Hersek Üniversitelerinde Avrupa Eğitim Programları, Tempus programları uygulanmakta Avrupa ülkelerine öğrenci değişimlerine olanak sağlanmaktadır.

Ortak kültürümüzden dolayı Bosna Hersek’te öğrenci kendisini Türkiye’de gibi hissetmekte, turist vize muafiyetinden dolayı gerekirse ailesi tarafından kolaylıkla ziyaret edilebilmektedir. 


İstanbul – Saraybosna uçakla 1,5 saat mesafede olup hem THY hem de Pegasus tarafından birçok sefer gerçekleştirilmektedir.

 

Copyright 2024 © | Anadolu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ltd.Şti.